tegneserie, tekstforfatter søges, Tegneserie, teksforfatter søges, Tegneserie, tegneserie tegneserie, Tegneserie

Tekst: Bille Sterll

Tegneseriens hovedperson er en kvinde, der ønsker sig den perfekte mand. Hun kommer forbi butikken "Build a Bear". I butikken ligger der en masse løsdele til forskellige slags mænd, der bare ligger og venter på, at blive sat sammen helt efter kvindens egen smag. Der mangler dog alligevel nogle små accessories, som butikken ikke lige ligger inde med. Da kvinden kommer hjem, kan hun selvfølgelig ikke finde ud af at samle manden, fordi der mangler en brugsanvisning, men til sidst lykkedes det dog alligevel at få samlet drømmemanden.

Når kvinden kikker på ham, er han den perfekte mand, men i samme øjeblik hun vender ryggen til ham, er han bare en mandlig udgave af en teddybjørn. (En Steen og Stoffer reference). Veninderne kan slet ikke se den perfekte mand, men de er alligevel for høflige til at påpege det.

Kvindens formål med en mand er, at hun vil vise ham frem og da hun endelig når til, at hun også vil have ham med i seng, opdager hun, at han faktisk kun er en teddybjørn, endda uden den ellers vigtigste accessory. Først ryger han ud af sengen, og næste morgen ryger han i skraldespanden, hvor han ligger og filosoferer over, hvornår de bløde mænd egentlig gik af mode.

 

E-mail: graa@sol.dk

Tlf.: 30 20 49 33