Tegneserie for kvinder Tegneserie Tegneserie Tegneserie Tegneserie Tegneserie Tegneserie Tegneserie Tegneserie, Tegneserie, Tegneserie Tegneserie Tegneserie for kvinder Tegneserie Tegneserie

Kika er en tegneseriefigur der har kørt som enkeltstriber i dagbladet Aktuelt i 1997 - 1998.

Kika er et meget specielt barn, der oven i købet er den heldige ejer et magisk skab, også kaldet et "Power Girl" skab. Skabet kan forvandle hende til lige hvad hun ønsker, men der sker desværre tit det, at skabet kommer tll at misforstå hende, så hun fx kommer ud med fiskehoved og levertransmag i munden, når hun egentlig ønskede at blive forvandlet til den lille havfrue.

Kikas computer har direkte forbindelse til Cyber Space, det giver den fordel...eller måske vil Kika nogle gange kalde det ulempe, at hun har fundet en veninde: Rumka fra Cyber Space. Rumkas verdensopfattelse er helt omvendt Kikas, fx er materielle goder ikke et plus hos Rumka, hvilket er fuldstændig uforståeligt for Kika.

Der ud over består serien af magiske spøgelser som Kikas mor kommer til at putte i vaskemaskinen, fordi hun ikke engang kan se forskel på et spøgelse og et lagen. Mobiltelefoner der indeholder hjælpeånder med speciale i togplaner og grammatik...og det skal lige siges, at iPhonen ikke var opfundet på det tidspunkt tegneserien blev tegnet.

 

E-mail: graa@sol.dk

Tlf.: 30 20 49 33